The Orange Hub is a dedicated workspace and social media collaboration between The Embassy of the Netherlands and Al Rud'ha. Its aim is to support Dutch businesses in, or wishing to do business in, Oman and to promote entrepreneurship amongst Omani youth.

De Orange Hub is een toegewijde werkruimte en social media samenwerking tussen de Nederlandse ambassade en The Lounge / Al Rud’ha. Enerzijds is het doel om Nederlandse bedrijven te ondersteunen die in Oman actief zijn of zaken willen doen, en anderzijds streeft de Orange Hub om het ondernemerschap onder de jeugd van Oman te bevorderen.

Orange

HUB

Located in the accessible, inspiring and relaxed environment of Al-Rud'ha, it provides a well-equipped workspace and the ideal location to host business activities. The Embassy and Al-Rud'ha, in collaboration with their partners, also organize a program of events designed to bring together the Netherlands and Oman for greater mutual understanding and benefit in trade, investment, entrepreneurship.

Gelegen in de toegankelijke, inspirerende en ontspannen omgeving van The Lounge, biedt het een uitgeruste werkruimte en een ideale locatie om zakelijke activiteiten te organiseren. De Ambassade en The Lounge organiseren in samenwerking met hun partners ook een reeks evenementen die zijn ontworpen om Nederland en Oman samen te brengen. De activiteiten van de Hub zijn dan ook toegespitst op het stimuleren van meer wederzijds begrip, de toename van handelsbetrekkingen, investeringen en ondernemerschap.

Our accounts on social networks

  • gmail
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

AlRud'ha Co-working space in Oman - All Rights Reserved 2020